Malkara Meslek Yüksekokulu’nda “Terör” Konulu Konferans
02-04-2013

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu’nda “Terör” konulu konferans düzenlendi. Konferansa, Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Birimi, Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğünden güvenlik görevlileri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Terör konulu konferansı gerçekleştiren uzmanlar sundukları sunumlarda birlik ve beraberliğin önemi, terörle mücadele yolları, yasadışı örgütlerin gençlere temas etme yöntemleri, terör mağdurlarının yaşadıkları dramlara yer vererek öğrencileri bilgilendirdi.

Konferansın ardından Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Birimi yetkililerine günün anısına plaket takdim etti.