Malkara Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Katılımıyla Gerçekleştirildi
06-11-2020



Üniversitemiz Malkara Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda maske ve mesafe kurallarına uygun olarak Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI, Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Yüksekokul akademik ve idari kadrosu katılım sağladı.

2020–2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin DAĞ’ın okul tanıtım sunumuyla başladı. Okul tanıtım sunumunun ardından Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY’ın ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in konuşmalarıyla ve önerilerin paylaşılmasıyla Akademik Kurul toplantısı sona erdi.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY “2020-2021 eğitim öğretim yılının Yüksekokulumuz, Üniversitemiz ve tüm üniversitelerimiz için sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini temenni ediyorum. Şahsım ve Yüksekokulum adına Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e şükranlarımı sunuyorum.” sözlerine yer verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, başarı grafiği giderek yükselen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin yoğun çalışma temposu hakkında detaylı bilgi verdikten sonra, ülke olarak içinden geçtiğimiz salgın döneminde alınan tedbirlere ve özellikle uzaktan eğitime dair gerçekleştirilen atılımlara değindi. “Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni Eğitim Öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve bir an önce COVID-19 pandemisinden hem ülkemiz hem de insanlık adına kurtulmayı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle ve yüksekokul tanıtım gezisiyle noktalandı.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>