Malkara MYO’dan “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununu” Konulu Konferans
31-05-2013

Üniversitemiz Malkara Meslek Yüksekokulu’nun Mayıs ayı içerisinde "İş Hayatı Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor" programı çerçevesinde düzenlediği son etkinlik “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun İşveren ve Çalışanlara Getirdikleri” konulu konferans oldu.

Malkara MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Makine Programı’nın katkıları ile düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Maden Müh. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Selahattin Kumkumoğlu ve Maden Yük. Müh. C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Soner Akın katıldı.

Konferansa Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan, Yüksekokul Öğretim Görevlileri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.

Konferansın ardından Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan günün anısına konuşmacılara plaket takdim edildi.