Malkara MYO Gıda Teknolojisi Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresinde Ödül Aldılar
21-05-2013

Üniversitemiz Malkara Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri Dünya Süt Günü kapsamında Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu tarafından “Sütün İyiliği” temasıyla 17 Mayıs 2013 tarihinde Ulusal düzeyde düzenlenen ’’IV. Süt ve Süt Hayvancılığı Öğrenci Kongresi’’ne sunulu ve poster bildirileri ile katıldı.

Kongre Bilim Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler neticesinde öğrencilerimiz Murat Aşar, Emre Alçi, Emirhan Oktar, Serhat Kızgın, Cengiz Sili tarafından hazırlanan “Trakya Peynir Helvası ve Tarihçesi” başlıklı poster bildiri ile ikincilik ödülü aldı.

Kongrede öğrencilerimiz Malkara Meslek Yüksekokulunu kuruluşunun 20.yılında başarıyla temsil ettiler.