Malezyalı Akademisyenlerden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
19-06-2013

Malezya Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Rashid ve Malezya Putra Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasfalina Che Man, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Geçtiğimiz sene de Üniversitemize, Malezya Putra Üniversitesi Tarım ve Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencileri eğitim ve staj için gelmişti. Misafirlerimizi Tekirdağ’da ve özellikle Üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.  Yabancı öğrenci sayımızı önümüzdeki yıllarda arttırarak bu hoşgörü ortamını daha da büyütmeyi planlıyoruz” dedi.

Ziyarette Ziraat Fakültesi Biyosistem Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahattin Akdemir de bulundu.

Haberler & Duyurular
Arşiv