Makedonyalı Öğrencilerden Üniversitemize Ziyaret
26-09-2013



Makedonya’nın Gostivar Belediyesi Sağlık Meslek Lisesi’nin16 öğrencisi Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemizi ziyaret eden öğrencilere Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Filiz Dilek ve Yüksekokul Öğrenci İşleri Personeli Savaş Sallayıcı tarafından öncelikle Tıp Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Yüksekokulu’nun bulunduğu aynı zamanda 2012 Emlak Yatırımları Yarışmasında Eğitim Kompleksleri” alanında 3. Seçilen Morfoloji Binası, Merkezi Dersliklerde yer alan Mesleki Beceri Laboratuvarı, Merkez Kütüphane, laboratuvarlar, derslikler, Yüzme havuzu, fitness salonu ve yemekhane gezdirilerek Üniversitemiz hakkında izlenimlerde bulunması sağlandı. Bununla birlikte öğrencilere, Üniversitemizin sosyal faaliyetleri, aktiviteleri, Spor Kompleksi ve barınma şartları hakkında bilgiler verildi.

Kısa bir gezintinin ardından 2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Teknik Ve Meslek Lisesi’nin kardeş okulu olarak seçilen Gostivar Belediyesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. M. İhsan Soysal’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz hakkında bilgi veren Prof. Dr. M. İhsan Soysal, “öncelikle, Avrupa ülkelerinden gelen soydaşlarımızın Namık Kemal Üniversitesini ziyaret etmelerinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Soysal, soydaşlarımızın ileride bu üniversitede öğrenci olarak görmek istediğini, yabancı uyruklu öğrencilerin üniversitemizde öğrenim görmeleri için diğer üniversiteler ile sürekli işbirliği içinde bulunduklarını belirtti.

Daha sonra Rektör V. Prof. Dr. M. İhsan Soysal, öğrencilere üniversitemizi tanıtıcı materyaller ve hediyeler verdi.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>