Lise Öğrencilerinin Üniversitemize Ziyareti
16-10-2014



Üniversitemize Muratlı Hacı Rafet Gümüş İmam Hatip Lisesi, Muratlı Teknik Lise ve Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ziyaret düzenlendi.

Muratlı Hacı Rafet Gümüş İmam Hatip Lisesi ve Muratlı Anadolu Lisesi’ nin 13 Ekim 2014 Pazartesi ve 15 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirdiği geziye 12. sınıf öğrencileri katıldı. Gezinin ilk durağı olan Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Laboratuarlarını gören ve burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi edinen öğrenciler daha sonra Tıp Fakültesi ziyaretinde bulundular. Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuarında öğrencilerimizin hangi dersleri ne şekilde aldıkları,  Fakülte ve Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi hakkında bilgi aldılar. Merkezi Kütüphanemizin kaynak çeşitliliğini ve atmosferini beğendiklerini dile getiren öğrenciler daha sonra Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı ve Resim Bölümleri hakkında bilgi aldılar. Fakülte öğrencilerinin yapmış olduğu birbirinden değerli projelerini incelediler. Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji ve Kimya Bölümleri ile ilgili her türlü soruya yanıt alan öğrenciler Spor Kompleksimizin havuz, sauna, hamam, fitnees salonu ve spor salonlarını gezerek üniversitemiz öğrencisi olmanın bireye ne gibi avantajlar sağladığını görmüş oldular.

Muratlı Teknik Lisesi Kimya ve Bilişim Teknolojisi 12. sınıf öğrencilerinin 14 Ekim 2014 Salı günü gerçekleştirdiği gezi Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ nda başladı. Burada Üniversitemizin ve Meslek Yüksekokulumuzun tanıtım filmini izleyen öğrenciler, Üniversite ve Yüksekokul hakkında detaylı bilgi edindiler. Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin ve Gıda İşleme Bölümü öğrencilerinin eğitim süreci hakkında bilgi edinen öğrenciler çalışma alanlarını, laboratuarları ziyaret ettiler. Daha sonra Merkezi Kütüphane ve Spor Kompleksini de gezen öğrenciler Üniversitemiz kampüsünü yakından görme olanağına erişmiş oldular.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11




>