Lise Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret
22-05-2014



Muratlı Hacı Rafet Gümüş Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencileri Üniversitemize ziyaret gerçekleştirdi.

Hemşirelik ile Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümleri ile ilgili bilgi veren Sağlık Yüksekokulu Araş. Gör. Şebnem Bilgiç ve Öğr. Gör. İhsan Karaboğa, her iki bölümün derslerinden, puanlarından bahsederek mezun olduktan sonraki iş olanaklarının fazla olduğu hakkında bilgi verdiler. Sağlık Yüksekokulu Teknik Odası’nda uygulama maketleri üzerinden bilgi veren öğretim üyeleri ilk yardım, hasta bakımı gibi derslerin bu odada verildiğini, öğrencilerin bu maketler sayesinde uygulamalı eğitim aldığı bilgisini verdiler.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Tevfik Sütçü üniversitemiz tanıtım filmi eşliğinde üniversitemizin kuruluşundan bugüne gelişen süreci, eğitim ve sosyal imkanların neler olduğu, fakültenin bölümleri ve kültürel etkinliklerden bahsederek bölüm laboratuarlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri hakkında Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı bilgi vererek, öğrencilere çok çalışmaları gerektiğini bunun yanı sıra müzik, spor gibi sosyal aktivitelere de katılmalarının faydalı olacağına değinerek üniversitemiz ile ilgili bilgiler verdi.

Fakülte ziyaretleri ardından Merkez Kütüphane ve Spor Kompleksi’nde gezinti yapılarak üniversitemizi yakından görme olanağına erişen öğrenciler kampüsteki yaşama şahit olma olanağına eriştiler. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>