Lise Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret
02-11-2018



Üniversitemizdeki fakülteleri yakından görmek, bölümler ile ilgili bilgileri uzman eğitimcilerden öğrenmek maksadıyla, gelen öğrencilere Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personelinin eşlik ettiği lise gezilerinden biri daha gerçekleştirildi.

Özel Saray Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencilerinin bölgenin en hızlı gelişen eğitim kurumu Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne düzenlemiş olduğu gezide Tıp Fakültesi, NABİLTEM Laboratuvarları, Veteriner Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü ve Mimarlık Bölümü gezildi.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki 11.sınıf öğrencilerine tercihlerinde yardımcı olabilmek ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ni daha iyi tanımalarını sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrenciler, bölümler, ders içerikleri ve mezuniyet sonrası iş imkânlarının yanı sıra sosyal, sportif, kültürel, eğitim-öğretim, yurt ve yemek konuları ile ilgili de bilgi aldılar.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>