Kızılay Tekirdağ Şube Başkanlığı’ndan Rektörümüze Ziyaret
04-10-2022



Türk Kızılay Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet ÇİZEN, Kan Bağışı Yönetimi Şube Müdürü Hakan GÜR ve Çorlu Kan Bağış Merkezi Kan Bağışı Kazanım Uzmanı Gökhan ÇALIŞKAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, önümüzdeki hafta Üniversitemizde organize edilmesi planlanan kan bağışı kampanyası ve Türk Kızılay Tekirdağ Şubesi tarafından Üniversitemiz öğrencileri arasında ihtiyaç sahibi olanlara ücretsiz giyim yardımı sağlamak amacıyla merkez kampüsümüz içerisinde açılmış bulunan “Ünibutik” faaliyetlerinin daha etkin gerçekleştirilmesi hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kızılay Kan Bağışı aracı 11 Ekim 2022 Salı günü 12-18 saatleri arasında Tıp Fakültesi önünde; 12-13 Ekim 2022 tarihlerinde ise Spor Kompleksi önünde bağışçılarını bekleyecek. Kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başkan Hamiyet ÇİZEN, kan bağışı konusunda öğrencilerin teşviğini beklediklerini ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak topluma faydalı işlerde yer almak ve vatanına milletine faydalı öğrenciler yetiştirmek için gayret gösterdiklerini belirterek, farkındalık oluşturmak açısından kan bağışı kampanyalarının çok önemli olduğunu ifade etti. Rektör ŞAHİN ayrıca Ünibutik’in ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için kampüsümüzde sunduğu desteğin çok değerli olduğunu vurgulayarak, Hamiyet ÇİZEN’e ve konuklara teşekkür etti.

Daha sonra Üniversitemizde geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen kan bağışı kampanyalarında üç yıl üst üste 500 ünite ve üstünde kan bağışında bulunulmasından dolayı Rektör ŞAHİN’e Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Madalyası ve plaket takdiminde bulunuldu.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>