Kırklareli Üniversitesi Rektöründen Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
13-11-2020



Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) etkinlikleri çerçevesinde Hatıra Ormanı Ağaç Dikme Töreni’ne katılmak için Tekirdağ’da bulunan Kırklareli Üniversitesi Rektörü ve TÜB Dönem Başkanı Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, Kırklareli Öğretim Üyesi TÜB Dönem Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ATALAY ile NKÜ TÜB Sekreteri  Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR bulundu.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile Rektör Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, nazik ziyaretleri için Rektör ŞENGÖRÜR’e teşekkür etti.

Ziyarette Trakya bölgesinde yer alan iki yükseköğretim kurumunun, Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) çatısı altında gerek bölgenin ve ülkenin gelişimine katkı sağladığı kaydedilirken, önümüzdeki süreçte iki üniversite arasındaki bağların daha da güçleneceği ve ortak projelerin artacağı belirtildi.

Günün anısına Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Rektör Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e Üniversitemiz tabağı takdim etmesinin ardından, ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>