Kırklareli Üniversitesi Rektöründen Nezaket Ziyareti
27-04-2017

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Namık Kemal Üniversitesi ile Kırklareli Üniversitesi arasındaki ikili işbirlikleri ve Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) kapsamındaki faaliyetlerin değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Tekirdağ’a güzel bir üniversite ve kampüs kazandırmasından dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’i tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlar arasındaki uyumun önemini vurguladı. “Birlikte uyum içinde çalışarak üniversite okuyan gençlerimize, araştırmacılara ve bölgemize katkı sağlayacağımızı düşünüyorum” dedi.