Kurum Dışı Proje Başvurularında Proje Bilgi Formunun Düzenlenmesi
09-03-2016



Üniversitemiz akademisyenleri tarafından yapılan TÜBİTAK, SANTEZ, TAGEM, Avrupa Birliği ve Avrupa Komisyonu, Kalkınma Ajansı vb. ulusal ve uluslararası fon kaynaklı kurum dışı projelerin, araştırma konularına göre envanterinin çıkarılması, çeşitli proje fonlayıcı kurumlara yapılan başvuruların yıllık ve dönemsel raporlarının üretilmesine yönelik verilerin toplanabilmesi için  Üniversitemiz Rektörlüğü başvuru onay imza sürecinde, online kayıt sistemi uygulamasına gidilmektedir.

Bu maksatla http://euniversite.nku.edu.tr/uukp/ linkinde yer alan Kurum Dışı Projeler Bilgi Sistemi' nde Başvuru Formu düzenlenip çıktıları alınarak, Üniversite Rektörlüğü'nün imzasına sunulacak proje dokümanı ekinde,  imzaya sunulması gerekmektedir.

Böyle bir uygulama ile Üniversitemiz proje başvuruları kabul oranın değerlendirilmesi, proje kabul edildikten sonraki bütçe tutarlarının takibi, bütçe uygulamalarına ilişkin raporlamaların ve analizlerin, daha işlevsel, isabetli ve verimli bir şekilde yapılması öngörülmektedir.





>