Kurucu Rektörden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
08-02-2019

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Enver DURAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile Prof. Dr. Enver DURAN karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken Rektör ŞAHİN, DURAN’ın ziyareti için teşekkür etti.

Prof. Dr. Enver DURAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgeye olan katkısından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İBAR, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Halim ORTA da bulunurken, program toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.