Kruvaziyer Turizmi ve Turizmde Yurtdışı Kariyer Olanakları Semineri Gerçekleştirildi
18-03-2022

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda, NKÜ Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Türk-Alman Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen “Kruvaziyer Turizmi ve Turizmde Yurtdışı Kariyer Olanakları” isimli seminer gerçekleştirildi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi ve MSC Cruise Türkiye İşe Alma Direktörü Muammer SONGUR’un konuşmacı olduğu etkinliğe, Fen Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şener BAĞ, fakülte öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konuşmasında kruvaziyer gemilerindeki yaşam ve çalışma koşulları hakkında bilgiler veren Muammer SONGUR, uzun yıllar edindiği mesleki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Program soru-cevap bölümü ile sona erdi.