Korona Virüs Mücadelesi kapsamında TSO’dan Üniversitemize Destek
14-04-2020

COVID-19 salgını ile mücadelede fedakârca çalışan sağlık personeline destek olmak amacıyla Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 7 bin adet cerrahi maske ve 480 adet cerrahi tulum Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesine hibe edildi.

Cerrahi maske ve tulumları Üniversitemiz Rektörlüğüne teslim eden Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY, başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına bu salgın karşısındaki verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’nin ülkemizin ve dünyanın mücadele ettiği COVID-19 enfeksiyonuna karşı tüm personeli ve ekipmanları ile hazır olmakla birlikte bu dönemde kendilerinden yardımlarını esirgemeyen Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite Hastanesinin tüm sağlık ekipmanlarının mücadele için hazır olduğunu belirtti.