Kimya Bölümü Öğrencileri İçin Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi
16-03-2022

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü 1. Sınıf öğrencilerinin Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlendi.

NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene, Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yelda YALÇIN GÜRKAN, Kimyagerler Derneği (KİMDER) Marmara Şubesi Başkan Yardımcısı Güray METE, BefChem Kimyevi Maddeler San. Tic. A.Ş. Kurucusu Feyyaz KUTMUR, NKÜ Kimya Bölümü Akademik Personeli ve Kimya Bölümü öğrencileri katıldı.

Törende konuşma yapan Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yelda YALÇIN GÜRKAN, Kimya Bölümü öğrencileri için ilk kez Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlediklerini belirterek, törenin geleneksel olmasını temenni ettiklerini vurguladı.

Tören, Kimya Bölümü akademik personelinin, 1. Sınıf Kimya Bölümü öğrencilerine beyaz önlük giydirmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.