Keremcem’le Akustik Söyleşi Programı
13-03-2013

Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimlerini üniversite öğrencileriyle buluşturan şarkıcı ve oyuncu Keremcem’in TRT Okul kanalında yayınlanan Keremcem’le Akustik Söyleşi programı, Üniversitemiz ev sahipliğinde Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programdan önce Keremcem ile program konukları Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma ve şarkıcı Aynur Aydın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Her hafta farklı bir üniversiteye konuk olan ve Anadolu turuna çıkarak program çekimlerini Üniversitemizde yapan ünlü popçu Keremcem, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Keremcem, programında zaman zaman ünlü parçalarını seslendirirken, Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma ve şarkıcı Aynur Aydın ile de keyifli bir söyleşiye imza attı. Pascal Nouma’nın esprileri ve Aynur Aydın’ın şarkılarıyla da öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadı.

Üniversitemiz Müzik Topluluğu öğrencileri de gösterdikleri performanslarıyla Keremcem’le Akustik Söyleşi programına renk kattı.

Keremcem’le Akustik Söyleşi programına katkılarından dolayı şarkıcı Keremcem, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e plaket taktim etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek de Keremcem ve ekibini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, kendisine Üniversitemiz tabağını hediye etti.

Üniversitemizde çekimleri yapılan Keremcem’le Akustik Söyleşi programı, her Pazar saat 21.00’de TRT Okul kanalında yayınlanmaktadır.