Karma Fotoğraf Sergisi
03-05-2017



Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali’nin 6.sını gerçekleştiren Tekirdağ Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TEFSAD), festival çerçevesinde Üniversitemiz Fotoğraf Topluluğu işbirliği ile Sosyal Yaşam Merkezi’nde TEFOD Karma Fotoğraf Sergisi açtı.

Karma Fotoğraf Sergisinin açılışında konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, öğrencilerin en unutulmaz dönemlerinin üniversite yılları olduğunu ve bu günlerini ileride fotoğraf aracılığıyla hatırlayacaklarını dile getirerek, fotoğrafın hayatımızdaki önemine dikkat çekti.  Namık Kemal Üniversitesi olarak fotoğraf eğitimi başta olmak üzere çekimi ve sergilenmesine destek verildiğini kaydeden Prof. Dr. Prof. M. İhsan Soysal, TEFOD Karma Fotoğraf Sergisinin açılmasında emeği geçenleri tebrik ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

Büyük ilgi gören Karma Fotoğraf Sergisinde Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Eser’in Macro Mersin “1001 Çiçek”, Üniversitemiz Fotoğraf Topluluğu öğrencilerinin fotoğrafları ile Zehra Özmen ve Cihan Özmen’in Yaratıcı Fotoğrafları yer alıyor. 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>