Kariyer Günlerinin İkincisi Gerçekleşti
10-04-2013

Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokulu ‘Kişisel Gelişim Topluluğu’ tarafından organize edilen Kariyer Günlerinden ikincisi düzenlenen söyleşi ile gerçekleştirildi.

Çorlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye Yüksekokul Müdür Yardımcıları, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Topluluk Başkanı Serkan Karademir’in açılış konuşmasıyla başlayan söyleşi, ÇİSAD Başkanı Avukat Ayhan Civan, ÇİSAD Başkan Yardımcısı Sanayici Celal Öğücü, ÇİSAD Başkan Yardımcısı İş Adamı Mehmet Candan ve ÇİSAD Danışmanı Emrihan Aydın, söyleşide katılımcılar ile girişimcilik deneyimlerini paylaştı.

Soru cevap bölümünün ardından söyleşi, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Yusuf Kesler’in konuşmacılara plaket vermesi ile noktalandı.