Kariyer Günleri
17-04-2013



Üniversitemiz Gıda Topluluğu, “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Unilever yetkililerini öğrenciler ile buluşturdu.

Rektörlük Konferans Salon’da düzenlenen etkinlik öncesinde konuşan Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci, Trakya Bölgesi’nde gıda alanında çok sayıda kuruluş olduğunu belirtti. Prof. Dr. Demirci, “ Üniversitemizde başarılarıyla ön planda olan yöneticileri konuk ederek, onların tecrübelerinden öğrencilerimizin ders almalarını amaçlıyoruz” dedi.

Unilever Fabrikası Kalite Yönetim Müdürü Ufuk Narlı ise sunumunda Unilever Şirketinin kuruluşu ve tarihi hakkında bilgi verdi. Narlı “ Unilever, Dünyanın en büyük hızlı tüketim ürünleri şirketlerinden biri ve 190 ülkede, markalarıyla her gün 2 milyar tüketiciye ulaşıyor” dedi.

Unilever Çorlu Üretim Tesisi Müdürü Alper Kulak, sunumunda günümüzün en büyük probleminin obezite olduğunu söyledi. “Bu problemin çözümü için firmaların daha fazla çaba sarf ederek üretim yapmaları gerekiyor. Firmalar insanlara sağlıklı ürünler sunmalı.” Sözleriyle öğrencilerin gelecek konusunda dikkat etmeleri gereken ölçütleri anlattı.

 Sunumların ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Unilever Yetkilileri, işe alım politikaları ile de katılımcıları bilgilendirdi. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>