Karaevli Tarım Fuarı Duyurusu
20-07-2011

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

(Bilgi İşlem Daire Başkanlığı)

21-24 Temmuz 2011 tarihleri arasında Tekirdağ-Karaevli Köyü’nde düzenlenecek olan “Tarım ve Teknoloji Günleri-2011” uygulamalı tarım fuarı için 21 Temmuz 2011 Perşembe günü saat 11:00’ de Ziraat Fakültesi Dekanlık binası önünden Midibüs servisi konulmuştur.

Bilgilerinizi ve konunun ilgililere duyurulması amacıyla Üniversitemiz Web sitesinde yayınlanması hususunu arz ederim.

Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU

Dekan