Karadeniz Havzası Sınırötesi İşbirliği Programı Proje Uygulama Eğitimi’nde Üniversitemiz Temsil Edildi
05-12-2020



CBC-ENI Karadeniz Havzası Sınırötesi İşbirliği Programı 2014-2020 2. Teklif Çağrısı kapsamında hibe desteği alan projelere yönelik düzenlenen “JTS Training for Beneficiaries” Proje Uygulama Eğitimi’ne Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi AGREEN proje ekibi de katılım gerçekleştirdi.

Romanya Merkezi Yönetim Otoritesi ve Ortak Teknik Sekreterya işbirliğinde 25-26 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen iki günlük eğitimlerde CBC-ENI proje uygulama yönergeleri, mali yönetim, raporlama, PRAG kurallarına göre ihale hazırlama konuları üzerinde durularak, sunumlar ve bilgilendirmeler yapıldı.

Ulusal yönetim otoriteleri ve proje faydalanıcılarının katıldığı Uygulama Eğitiminde, Üniversitemizi “Cross-border Alliance for Climate-Smart and Green Agriclture” (AGREEN)  Proje Koordinatörü Prof. Dr. Tolga ERDEM ve AGREEN Uygulama Topluluğu Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Duygu DOĞAN temsil etti.

Projenin yönetimi ve uygulamalardaki yeniliklere uyum açısından bu eğitimin faydalarına dikkat çeken Prof. Dr. ERDEM, önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri AGREEN Projesi Yerel Çalıştayı ve Ulusal Farkındalık Toplantısı için hazırlıklarının sürdüğünü vurguladı.

Eğitimlerde ulusal otoritelerin ve Karadeniz’e sınırı olan ülkelerdeki proje faydalanıcılarının yoğun katılımlarının olduğu dikkat çekti.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>