Karadağ Müftüsü Rıfat FEYZİÇ’ten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e Ziyaret
29-08-2022

Karadağ Müftüsü Rıfat FEYZİÇ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Karadağ Müftüsü Rıfat FEYZİÇ, Türkiye’nin Balkanlarla ilgili her konuda çözüm adına desteğini daima yanlarında hissettiklerini belirtti. Müftü FEYZİÇ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin Balkan coğrafyasına yönelik çalışmalarını ise özellikle Eğitim ve Sağlık konusunda bu kapsamda gördüklerini ve değerlendirdiklerini dile getirerek, Üniversitemizin çalışılmalarını takip ve takdir ettiklerini sözlerine ekledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin Balkan kontenjanlı üç üniversiteden biri olduğunu söyledi. Karadağ ile ve genel kapsam olarak Balkanlarla kurulan köprülerin ve ilişkilerin ecdadımızın yazdığı tarihe dayanan kökleri bulunduğunu ve ihmal edilemeyecek kadar kıymetli olduğunu belirten Rektör ŞAHİN ayrıca gönül coğrafyamızla bağlarımızın sağlam olduğunu vurguladı.