Kamu Sen Tekirdağ İl Başkanından Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
05-02-2019

Türkiye Kamu Sen Tekirdağ İl Başkanı Kamuran VARMA, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Yalçın GÜR, Türk Sağlık Sen Araştırma Hastanesi İşyeri Temsilcisi Merve BALKAN, Türkiye Kamu Sen Yönetimi’nden Zübeyde AYKAÇ, Türk Eğitim Sen Üyesi Özcan ÖZGENÇ, Türk Eğitim Sen Süleymanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı İsmail ŞEVİK ve Üniversitemiz Teknik Bilimler MYO Dr.Öğr, Üyesi Atila BABACAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Kamu Sen Tekirdağ İl Başkanı Kamuran VARMA, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e akademik çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör ŞAHİN, sivil toplum kuruluşlarının önemini vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.