Kahramanmaraş İlimizin 12 Şubat İstiklal Ruhu’nun 100. Yılı Trakya Etkinlikleri Dolayısıyla Ziyaret
06-02-2020

Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet NARİNOĞLU ve Kahramanmaraş İlimizin 12 Şubat İstiklal Ruhu’nun 100. Yılı Trakya Etkinlikleri Kutlama Komitesi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti.

Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet NARİNOĞLU ve Kahramanmaraş İlimizin 12 Şubat İstiklal Ruhu’nun 100. Yılı Trakya Etkinlikleri Kutlama Komitesi ile Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşecek olan “Yüzüncü Yılda Trakya Etkinlikleri” ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Kutlama Komitesi olarak, Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdullah YİNANÇ ve Üniversitemiz Tarih Bölümünden Arş. Gör. Dr. ÖKKEŞ NARİNÇ, İhlas Pazarlama Tekirdağ Bölge Müdürü İlyas MİRAL, Yenice Site Yöneticileri Birliği Başkanı Yaşar CULFA ve İşadamı Orhan SERİNOĞLU yer aldı.