Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezimizin Yeni Müdüründen Ziyaret
29-04-2021



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT atandı. Yeni atanan Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT, göreve başlaması dolayısıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan kıvanç duyduğunu belirterek Kadın Çalışmaları ve Aile konularının ülkemiz için çok önemli konular olduğunu ve Üniversitemizin Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde başarılı çalışmalar gerçekleştirmeyi ümit ettiğini söyledi ve bu önemli görevi kendilerine tensip buyurdukları ve tevdi ettikleri için Rektör ŞAHİN’e teşekkürlerini iletti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, ülke gündeminde sıklıkla karşılaşılan Kadın ve Aile konuları hususunda Üniversitemizin hassasiyetini ileterek Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

Namık Kemal Üniversitesi0




>