KAT KAT KAT Gravür Atölyesi Öğrenci Sergisi
09-06-2022

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi binasının duvarları gravür baskı resimlerle renkleniyor. Fakülte binasının birinci ve ikinci katına yayılacak sergide Resim Bölümü’nde seçmeli olarak Gravür Atölyesi dersi alan birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin çalışmaları yer alıyor. Resim Bölümü Arş. Gör. Enis Malik DURAN’ın düzenlediği gravür sergisi farklı tekniklerle üretilen gravürlerden oluşuyor.

9 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00’te Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi binasının birinci ve ikinci katı koridorlarında açılacak “KAT KAT KAT Gravür Atölyesi Öğrenci Sergisi” 9 Haziran-30 Ağustos 2022 tarihleri arasında izlenebilir. Sergiye tüm üniversitemiz davetlidir.