KADEM’den Rektörümüze Ziyaret
23-09-2022

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep ŞENTOP ŞAHİN ve beraberindekiler ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in eşi Selda ŞAHİN, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN ve Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oya ONAT KOCABIYIK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Zeynep ŞENTOP ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye yaptığı pozitif katkıları ve kadın çalışmaları yönünden gerçekleştirdiği başarılı faaliyetleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, eğitim ve araştırma faaliyetlerinin yanı sıra şehre ve bölgeye hizmet üreten bir üniversite olarak kadın çalışmalarına yönelik her türlü girişim ve faaliyeti desteklediklerini belirtti.