Judo Şampiyonundan Ziyaret
07-11-2019



Rusya'da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası'nda 81 kiloda Üçüncülük elde ederek Bronz Madalya kazanan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu (BESYO) 2. sınıf öğrencisi Muhammed Mustafa KOÇ ile Balkan Judo Federasyonu Genel Sekreteri ve aynı zamanda Türkiye Judo Federasyonu Teknik Kurulu Başkanı Deniz ŞİLLİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 01-04 Kasım 2019 tarihleri arasında Rusya'nın Izhevsk kentinde düzenlenen şampiyonada öğrencimiz Muhammed Mustafa KOÇ, 38 ülkeden katılan 550 sporcu arasında Türkiye'yi temsil eden 6 kadın ve 5 erkek judocudan biri oldu. Deniz ŞİLLİ ve şampiyon öğrencimiz gerçekleştirdikleri ziyarette Rektör ŞAHİN’e şampiyona ve Judo sporunun ilimizdeki durumu ve geleceği hakkında bilgiler verdiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti ve tatamide madalya mücadelesi yaparak bayrağımızı göndere çektiren öğrencimizi kutladı. Rektör ŞAHİN “Ülkemizi ve Üniversitemizi gururlandıran böyle gençler oldukça sırtımız yere gelmez” dedi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>