ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi son tetkikinde başarımız
06-05-2024

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak Türk Standartları Enstitüsü tarafından ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemleri Belgemizin 3. ve gözetim tetkikinden de başarı ile geçmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

TSE Baş Denetçisi Dr. Erhan ÖZBEY tarafından yapılan tetkiklerde Yüksekokulumuz minör yada majör eksiklik tespit edilmeden belge süre uzatımı almaya hak kazanmış, ayrıca örnek uygulama örnekleri ile de bir çok kurum ve kuruluş için örnek gösterilecek uygumalara sahip olduğu tescillenmiştir.

Başta Yüksekokul Kalite Komisyonu üyelerimiz Meral Tiryaki, Dr. Pınar KOÇER, Müdür Yardımcılarımız Güray KARADUMAN, Gizem AYDINLIOĞLU ve komisyonlarımızda görev alan tüm öğretim görevlilerimizi içten tebrik eder, başarılarının ve örnek uygulamalarının devamını dileriz.