I. Ulusal Biyosensör Kongresi Başladı
24-06-2014

Üniversitemizin 22-26 Haziran tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı I. Ulusal Biyosensör Kongresi, katılımcılarına kapılarını açtı.

Ülkemizdeki 20’yi aşkın üniversiteden 130’u aşkın bilim insanını ve yurtdışından pek çok değerli bilim insanını ağırlayan Biyosensör Kongresi’nin ilkinin üniversitemizde düzenleniyor olmasından gurur duyduklarını söyleyen Kongre Başkanı Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Mustafa Kemal Sezgintürk, “Her geçen yıl daha iyi ve daha verimli kongrelerle bu geleneğin sürmesini umut ediyoruz.” dedi.

Açılış konuşmalarını yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, “Genç bir üniversite olmamıza rağmen, pek çok ulusal ve uluslararası kaliteli kongreye ve bilimsel toplantılara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz” diyerek kongrenin başarılı geçmesi dileklerinde bulundu.

I.Ulusal Biyosensör Kongresi 26 Haziran’a kadar 27 sözlü sunum ve 37 poster sunumuyla Rektörlük Konferans Salonu’nda devam edecek.