Horb Martin Gerbert Gymasium Okulu Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret
09-04-2014

Tekirdağ Namık Kemal Anadolu Lisesi gerçekleştirdiği kardeş okul projesi kapsamında Almanya’nın Horb Martin Gerbert Gymasium okulu öğrencileri ve öğretmenleri Üniversitemizi ziyaret etti.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda Üniversitemizin tanıtım filminin izlenilmesi ile başlayan gezide, Dekan Yard. Doç. Dr. Murat Taşan, fakülte ve laboratuarlar hakkında bilgi vererek yapılan çalışmaları anlattı. Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yard., Yard.Doç.Dr. Tevfik Sütçü, gelen öğrencilere Üniversitemiz, fakülte bölümleri, derslikler ve akademik kadro hakkında bilgiler vererek fakülte içi ziyareti gerçekleştirdi.

Fakülte gezilerinin ardından Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Sevim Gaytancıoğlu, merkez kütüphane kaynakları ve bu kaynakların kullanımı hakkında öğrencilere bilgi verdi.