Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni Düzenlendi
26-05-2022



12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından Akredite edilen NKÜ Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü’nün akreditasyon belgesi takdim töreni gerçekleştirildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ, Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER, Sağlık Yüksekokulu akademisyenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikte konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, tüm hemşirelerin Hemşirelik Haftası’nı kutladı. Akreditasyonun bir kalite göstergesi olduğunu belirten Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, NKÜ Sağlık Yüksekokulu’nun Türkiye’deki tüm üniversiteler arasında Hemşirelik alanında ilk 18’de olduğunu vurguladı. Akredite olmanın Sağlık Yüksekokulu’nun fakülteye dönüşme sürecinde de olumlu bir adım olacağının altını çizen Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, Sağlık Yüksekokulu personeli ve öğrencilerini başarılarından ötürü tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in konuşmasının ardından NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı hocalarından oluşan icra heyeti müzik dinletisi sundu.

Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni, Doç. Dr. Tülin YILDIZ’ın oturum başkanlığını yaptığı ve NKÜ Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakamesi Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT’un “Hemşirelik Mevzuatı” konulu konferansı ile devam etti.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10




>