Hayvan Popülasyonlarında Bireyler Arasındaki Genetik İlişkiler ve Damızlık Değer Tahmin Yöntemleri Çalıştayı Sertifika Töreni
04-10-2011

Ülkemizden çeşitli üniversiteler ile Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nden toplam 60 katılımcının yer aldığı "Hayvan Popülasyonlarında Bireyler Arasındaki Genetik İlişkiler ve Damızlık Değer Tahmin Yöntemleri” Çalıştayı sona erdi.
Çalıştay kapsamında İngiltere İskoç Tarım Koleji’nden (Scottish Agricultural College United Kingdom) Dr. Raphael Mrode’den ders alan katılımcılara sertifikaları verildi.
Sertifika dağıtımına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Burhan Arslan da katıldı.
Sertifika dağıtımı öncesi katılımcılara hitap eden Prof. Dr. Şimşek, kendilerini Üniversitemizde böyle bir organizasyon kapsamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sertifikaların verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekildi.