Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
17-12-2020



Üniversitemiz Hayrabolu Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR ile akademik personel katıldı.

Akademik Genel Kurul Toplantısında Müdür Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, meslek yüksekokulunu tanıtan sunumu ile başladığı konuşmasında geçtiğimiz akademik yılın değerlendirilmesi ile içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılına ait akademik ve idari durumu gösteren bilgiler paylaştı ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsetti.

Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, konuşmasına başta pandemi dolayısıyla bugüne kadar hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanları ve ön saflarda yer alan herkes olmak üzere, İzmir depreminde hayatını kaybedenleri ve vatanımız için canlarını feda eden güvenlik güçlerini rahmetle anarak başladı. “Gönül isterdi ki bu toplantıyı yüz yüze yapalım. Ancak pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştiriyoruz. En kısa zamanda toplantılarımızı eskisi gibi gerçekleştirmeyi ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr Mümin ŞAHİN “Hayrabolu Meslek Yüksekokulumuz bizim güzide okullarımızdan bir tanesi. Özellikle tarım makinaları konusunda ülkemizdeki sayılı yerlerden biri Hayrabolu. Çalışmalarımızla bu potansiyeli daha da yukarıya çıkartacağız. Bizler geldiğimiz günden bu yana kalite ve akreditasyonu çok önemsiyoruz. Bu konularda çeşitli düzenleme ve çalışmalar yürütüyoruz. Üniversitemizin daha tercih edilebilir olması için neler yapılabileceği ve aidiyet duygusunun geliştirilmesi üzerine yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bulunduğu konum itibariyle tarihsel ve kültürel birikimi ile yerel dinamikleriyle hakikaten çok hızlı gelişmekte olan bir üniversite. İnşallah elbirliğiyle Üniversitemizi daha yukarılara taşıyacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile meslekyüksekokul öğretim elemanlarının karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu bölüm ile devam etti.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>