Hayrabolu MYO 2010-2011 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı
05-07-2011

Hayrabolu Meslek Yüksekokulu 2010-2011 Akademik Mezuniyet Töreni, Hayrabolu Sadi Kıyak Öğretmenevi’nde yapıldı.

Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan Soysal, Hayrabolu Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Balantekin, Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustafa Mirik, mezun olan öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde Hayrabolu MeslekYüksekokulu 1.’si Oğuz Özen, Hayrabolu Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mustafa Mirik, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Hayrabolu Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan Soysal konuşmalarını yaptılar. Daha sonra, diploma töreninin ardından mezunlar büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlattılar ve ailelerine sarılarak bu anlamlı ve gururlu günün heyecanını hep birlikte yaşadılar.