Gıda Mühendisliği Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Tuncay Gümüş ve Doç. Dr. Deniz Damla Altan Kamer’in, Doç. Dr. Gülce Bedis Kaynarca ile birlikte yürüttüğü bilimsel çalışma “Investigating the potential of wine lees as a natural colorant and functional ingredient in jelly production”, Journal of the Science of Food and Agriculture dergisinde (SCI-E, Q1) yayımlanmasının ardından büyük bir ilgi gördü. Söz konusu çalışma, dünyaca tanınan yayınevi Wiley tarafından yapılan değerlendirmede, 2023 yılı içinde en çok görüntülenen ilk %10’luk dilime girerek önemli bir başarıya imza attı.
Hocalarımızı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.
BAŞVURU SÜRESİ 30 NİSAN 2025'E KADAR UZATILMIŞTIR! Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Kadın Basketbol Okul Takımı için 25 Nisan Cuma günü saat 17:30'da Spor Kompleksinde seçme yapılacaktır. İlgilenen öğrenciler...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit GEÇGEL'in annesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şube ...
TNKÜ Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Personeli Sağlık Teknikeri Büşra BAYDAŞ YILAR’ın Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoglu Şehir Ha...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında görev yapmakta olan Mühendis Elif Nur TEKNECİ DİLMAÇ'ın annesi Nuran TEKNECİ vefat ...