Gıda Topluluğu Bahar Pikniği Coşkuyla Gerçekleşti
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Tekirdağ Namık Kemal Gıda Topluluğu’nun organize ettiği Geleneksel Gıda Topluluğu Bahar Pikniği, 27 Mayıs 2025 tarihinde Tekirdağ Atatürk Ormanı Mesire Yeri'nde gerçekleştirildi. Pikniğe bölümümüz akademik personeli, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve değerli konuklarımız katılım sağladı.
Pikniğimize, GMO Tekirdağ eski şube başkanı Şakir Ada, GMO Tekirdağ Temsilcisi İnci Mine İrkin ve Ziraat Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fisun Koç onurlandırdı. Ayrıca Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ve diğer öğretim elemanlarımız da etkinlikte yer aldı.
Saat 12.00’de açık büfe kahvaltı ile başlayan piknikte, gün boyu yarışmalar, oyunlar ve müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Mevcut öğrencilerimiz ve mezunlarımızın yanı sıra yaklaşık 70 kişinin katıldığı piknikte, katılımcılar keyifli bir gün geçirdi.
Pikniğin gerçekleşmesinde emeği geçen Gıda Topluluğu üyesi öğrencilerimize, desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza ve etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.
Tıklayınız ...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raziye Işık KALPAR’ın yakını Hüseyin KOÇ için B Rh(+) kana...
Elim bir olay sonucu vefat eden Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Özcan ARSLAN’ın ruhu için Üniversite T...
2024-2025 Bahar Döneminde Üniversitemizde verilen Kariyer Planlama Dersi (KPD) hakkında öğrencilerimizin geri bildirimlerini almak ve ileriki döneml...