Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
18-05-2022

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2021-2022 Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Prof. Dr. Suat ÇABUK ile akademik personel katıldı.

Akademik kurul toplantısında Dekan Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, geçtiğimiz akademik yılın değerlendirilmesi ile içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim yılına ait akademik-idari durum ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsetti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise çalışmalarından dolayı akademisyenlere teşekkür etti.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.