Gümülcine Seçilmiş Müftüsü ve DEB Partisi Genel Başkanından Ziyaret
23-08-2022

Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim ŞERİF, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem ASAFOĞLU ve beraberindekiler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Murat Kâmil TIRPANCI da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Seçilmiş Müftü İbrahim ŞERİF ve Genel Başkan Çiğdem ASAFOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin Batı Trakya, Rumeli ve Balkan coğrafyasına yönelik çalışmalarını takdir ettiklerini belirttiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin Balkan kontenjanlı üç üniversiteden biri olduğunu vurguladı ve “Batı Trakya Türkleri, Aziz milletimizin asli unsurudur ve gönül coğrafyamızla bağımız sağlamdır; ihmal etmeyiz, edemeyiz” şeklinde konuştu.