Grafik Tasarım Kursu
13-11-2012

Üniversitemizde Ücretsiz Kurslar kapsamında 2012-2013 Güz  Dönemi için Grafik Tasarım  Giriş Kursu, Arş. Gör. Melike ATILKAN eğitmenliğinde 29 Kasım 2012 tarihinde açılacaktır. Kurs perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek olup, Merkezi Derslikler Binası’nda bulunan D-101 dersliğinde gerçekleştirilecektir.  Kurs kayıtları 22 Kasım 2012 tarihine kadar Ziraat Fakültesi B Blok 2.Kat’taki Kurs Koordinatörü Arş. Gör. Cömert KURÇ’un odasında yapılacaktır.

Kursla ilgili teknik bilgi almak isteyenler Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde bulunan Arş. Gör. Melike ATILKAN’a danışabilirler.

Not: Kayıtlar esnasındaki talep yoğunluğuna göre kurs günü ve saati için değişiklik olabilir.

Bununla birlikte akademik ve idari personel içinde Grafik Tasarım Kursu Cuma günleri eğitmen Arş. Gör.  Onur KURAN tarafından düzenlenecektir. Kurs eğitimi 23.Kasım 2012 tarihinde başlayacak olup, 09.30-12.30’da idari personele 13.30-16.30’da ise akademik personele verilecektir. Kurs Merkezi Derslikler D-109 dersliğinde gerçekleştirilecektir.

Kurs içeriği ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Arş.Gör. Onur KURAN'a danışabilirler.  Kayıt yaptırmak isteyenler ise Arş. Gör. H. Cömert KURÇ'a başvurabilirler.

Akademik ve İdari Personel için hazırlanan ders programı ve ders içeriğine ulaşmak için tıklayınız

Öğrenciler için hazırlanan ders programı ve ders içeriğine ulaşmak için tıklayınız