Girişimcilik, İnovasyon, Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Konferansı
09-04-2015



Üniversitemiz Gıda Topluluğu, düzenlendiği “Girişimcilik, İnovasyon, Markalaşma ve Sürdürülebilirlik” Konulu Konferansta Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansta Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci, akademisyenler ile öğrenciler bulundu.

Konferans öncesi konuşan Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci, Gıda Topluluğunun faaliyetlerinden gurur duyduğunu belirtti.

Dekan Ahmet İstanbulluoğlu ise açılışta gerçekleştirdiği konuşmasında “Sürekli kendini yenileyen bir fakülteyiz. Derslerin dışında sektörde başarıyı yakalamış isimleri ağırlayarak öğrencilerimizin ufkunu açıyoruz.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Mehmet Reis, günümüzde girişimciliğin önemine dikkat çekerek “Deneme yanılma yöntemiyle girişimcilik yapma devri sona erdi. Fikir üreterek, Ar-Ge çalışmaları yaparak girişimcilik yapmak şart.” sözlerine yer verdi. Başarılı bir girişimcinin özelliklerini sıralayan Reis, girişimcinin ilk olarak başarısızlık korkusunu yenerek öz güven ile adım atması gerektiğini kaydetti. “Markaya yenilik katmazsanız başarılı olamazsınız” diyen Mehmet Reis, kendi baları hikayesini katılımcılar ile paylaştı.

Konferans,  Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis’e günün anısına hediye takdimi ile sona erdi. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>