Gençlere Yönelik Tekirdağ İl Toplantısı Gerçekleştirildi
16-02-2018

Üniversitemiz ev sahipliğinde Trakya Kalkınma Ajansı ile iş birliğinde “11. Kalkınma Planı Hazırlıkları” çerçevesinde gençlere yönelik Tekirdağ İl Toplantısı gerçekleştirildi.

Katılım belgesinin verileceği toplantıya Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Çetin, Trakya Kalkınma Ajansı uzmanları, Öğrenci kulüp üyeleri, İlahiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, Sağlık Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencileri ile çok sayıda yüksek lisans öğrencisi katıldı.

“Genç İstihdamı, Girişimciliği ve Sosyal Hayata Katılımı” konularının ana tema olarak seçildiği toplantıda ilgili konularda gençlerin fikirleri alındı, tartışma ortamı yaratılarak alınması gereken öneriler tespit edildi.