Genç Girişimciler Kurulundan Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
20-01-2020



TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı ve Batı Marmara Genç Girişimciler Başkanı Cemal Gökhan CENGİZ, Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyaret gerçekleştirdi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi arasında ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Cemal Gökhan CENGİZ, “Üniversitemiz bizim şehrimizin öncü lokomotifi konumda. Adından başarılarıyla söz ettiren Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin yanımızda olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu doğrultuda Sayın Rektörümüze şahsım ve kurulum adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektör ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrimizin, bölgemizin kalkınmasına katkı sağlayan her türlü projeyi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin destekleyeceğini kaydetti.

Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri Çağatay ÇELİK, Öztan ERTAN, Begüm ADIGÜZEL, Faik DUMAN, Önder HARBİLİ, Özkan ÖĞÜTÜR ve Gürkan KARTAL’ın bulunduğu ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

 





>