Gazetecilerden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
01-02-2019

Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Ersin BİLMEÇ ve Trakya Gazetesi Muhabiri Timuçin ÇINAR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Gazeteci Ersin BİLMEÇ ve Muhabir Timuçin ÇINAR, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör ŞAHİN, özellikle yerel basının Üniversite-Şehir bütünleşmesi açısından da çok önem arz ettiğine dikkat çekerek, Üniversitedeki faaliyetleri ve gelişmeleri kamuoyu ile paylaşma noktasındaki önemini aktardı. Gazetecilerin yaptıkları yayınlar ve haberler ile üniversitemizin gelişmesine katkı sağladığını dile getiren Rektör ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.