Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni
27-06-2014



Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Mezuniyet törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, akademisyenler, öğrenciler ve mezunların aileleri katıldı.

Fakültenin bölümlerinin sırasıyla saygı geçişi yapmalarının ardından Fen Edebiyat Fakültesi Dönem birincisi Hilal Ayar, mezun olan arkadaşları adına söz aldı. Ayar, “Bu gün bizim için hem sevindirici hem de üzücü bir gün. Mutluyuz çünkü hayallerimize bir adım daha yaklaştık. Fakat hüzünlüyüz, çünkü iyi kötü anılarımızla 4 yılımızı geride bırakıp değerli hocalarımızdan ve arkadaşlarımızdan ayrılmak zorundayız. Ben ve arkadaşlarım bu üniversiteden mezun olduğumuz için çok şanslıyız.” ifadelerine yer verdi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hasan Boynukara ise mezunlara hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında fakültenin birimlerini tanıtarak, akademik personelin yeterli donanıma sahip olduğunu ifade etti. “1457 öğrencimiz bulunmaktadır. Mekân açısından öğrencilerimize son derece iyi olanaklar sunuyoruz.” diyen Prof. Dr. Hasan Boynukara, öğrencilerin kendilerine güvenmeleri gerektiğini vurguladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, mezuniyet töreninde Fen Edebiyat Fakültemiz 2006 yılında kuruldu. Ben de 6 yıldır hizmet veriyorum. Geçmişini çok iyi bilen bir insanım. Daha önce arkadaşlarıma laboratuarlarıyla, derslikleriyle dört dörtlük bina yapacağımızın sözünü vermiştim. Geçtiğimiz dönem sözümü yerine getirdim. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Üniversitemiz 3 yıl içerisinde ciddi anlamda büyük mesafeler aldı. Şüphesiz daha çok çalışmak zorundayız. Geleceğimizi de iyi yetiştirmek zorundayız. Mezun olan arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Fen Edebiyat Fakültesi’ni birincilikle bitiren Hilal Ayar’ın ismi mezuniyet kütüğüne çakıldı. Mezun öğrencilere olan öğrencilere bölüm başkanları ve bölüm öğretim elemanları tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. 

Mezuniyet belgelerinin verilmesi sonrasında geriye doğru yapılan sayımın ardından kepler havaya atıldı.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>