Fen Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
27-11-2020



Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’in başkanlığında gerçekleşti.

Online olarak gerçekleşen Akademik Kurul Toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Bülent EKER, Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI, Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Adnan ARABUL, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Dekan Yardımcıları ile akademik personel katıldı.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Celalettin VATANDAŞ açılış konuşmasını yaparak Fakültenin genel durumu ile ilgili bilgi verdi. Dekan Prof.Dr. Celalettin VATANDAŞ aynı zamanda Fakültede bugüne kadar yapılan çalışmalardan ve planlanan faaliyetlerden bahsetti.

Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, “Elbirliği ile sizlerle birlikte Üniversitemizi en iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz. Katkı sunan siz değerli hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2006 yılında kurulduğunda bu kadar atılım yapabileceği, gelişmekte olan üniversiteler arasında çok hızlı gelişebileceği öngörülebiliyordu. Üniversitenin atılım yapabilmesi, uluslararası düzeyde tercih edilebilmesi için bütün olanaklar Üniversitemizde mevcut. Üniversitelerin gelişebilmesi için üç önemli faktör vardır. Birincisi doğal zenginliklerdir. Tekirdağımız tarım, hayvancılık, ticaret, sanayi, turizm bakımından son derece zengindir. İkincisi kültürel zenginliklerdir. M.Ö. sine dayanan bu kadim şehrimizin kültürel ve tarihi zenginliği çoktur. Üçüncüsü ise yerel dinamiklerdir. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof.Dr. Mustafa ŞENTOP Tekirdağlı olmakla birlikte önemli görevler yürüten birçok kişi Tekirdağlıdır. Tüm bu zenginlikler ile birlikte bizlere düşen ise daha fazla çalışmaktır. Fen Edebiyat Fakültemizin çalışmaları da bizler için çok değerlidir. Vizyon kitabımız olan yeni baskısını yaptığımız ‘Namık Kemal’ kitabının hazırlanmasında büyük emeği geçen Dekanımız Prof.Dr. Celalettin VATANDAŞ ve ekibini kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Akreditasyon ve görevde yükselme konusunun da görüşüldüğü toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik personelin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>