Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğinden (FEDEK) Rektörümüze Ziyaret
28-02-2023

Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK), kurumsal ziyaretleri kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Rıfat BİRCAN, Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdal BAYRAM ve FEDEK Takım Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal SANGÜN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN’ın da bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Mustafa Kemal SANGÜN, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.