Fatih Anadolu Lisesi Üniversitemizi Ziyaret Etti
06-11-2013

Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi’nin son sınıf öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti.

5- 6 Kasım tarihlerinde Fen şubesinde eğitim gören Fatih Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri üniversitemizde Morfoloji Binası’nı, Tıp öğrencilerinin eğitim gördüğü laboratuarları, Diseksiyon Odası’nı, Sağlık Yüksekokulu Uygulama Laboratuarı’nı, Biyoloji Laboratuarı’nı, Merkezi Derslikler ve Merkez Kütüphane’nin yanı sıra Spor Kompleksi’ni ziyaret ettiler.  Gezinti ile hem bölümler hakkında ayrıntılı bilgi edindiler hem de kampüsümüzü yakından görme olanağına eriştiler.

Sağlık alanında eğitimlerini devam ettirmek isteyen ve bu alanda kendilerini geliştirmek isteyen öğrenciler gezinti sonunda üniversitemizde eğitim almak istediklerini, kampüsü, fakülteleri ve laboratuarları çok beğendiklerini dile getirdiler.